Despre Jobyx

Ce facem? Suntem aici pentru a ajuta viitorii angajați să își construiască o carieră de succes în domeniul financiar-contabil. Tot aici, le oferim angajatorilor din domeniul financiar-contabil posibilitatea de a-și găsi viitorii angajați dintre candidați al căror scop este să devină profesioniști, care sunt dispuși să pună în beneficiul angajatorului bagajul educațional, aptitudinile și competențele dobândite și care au toate premisele de a deveni next-generation accountants. Toți candidații de pe jobyx.ro sunt înscriși la studii universitare în științe economice și au urmat sau vor urma un stagiu de practică în cadrul unei entități autorizate de Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR) să desfășoare servicii în domeniul financiar-contabil. Cu alte cuvinte, unii dintre ei au făcut deja cunoștință cu profesia contabilă, alții o vor descoperi în curând.

Succesul tău, misiunea noastră!

Am dezvoltat o platformă de soluții integrate pentru viitorii angajați în domeniul financiar-contabil. Un instrument unic în România, care aduce împreună angajatorii din domeniu cu cei care caută să își construiască un viitor profesional de succes.

Jobyx.ro este singura platformă din România dedicată exclusiv domeniului financiar-contabil.

Obiectivul nostru este de a crește gradul de angajabilitate a studenților.

Pentru tine, student sau proaspăt absolvent al facultății, este o provocare să îți găsești un job încă din timpul facultății în domeniul în care urmezi studiile? Noi te ajutăm! Succesul tău profesional este misiunea noastră, motiv pentru care îți punem permanent la dispoziție resurse care te ajută să fii mai bine informat și pregătit.

Vrei să îți găsești un job, cauți un internship sau vrei să te înscrii la un stagiu de practică în domeniul financiar-contabil? Ai ajuns în locul potrivit!

Alături de angajatori autorizați de Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR) să desfășoare servicii în domeniul financiar-contabil, te ajutăm să îți construiești cariera.

Ești înscris în proiectul Acces la carieră de succes – Pilonul I? Nu mai sta pe gânduri! Fă-ți cont pe jobyx.ro și construiește-ți o carieră de succes în domeniul financiar-contabil!

Locuri de muncă de vis vă așteaptă

Peste 1 milion de interacțiuni, 50.000 de povești de succes Creați-vă acum.

Cum funcționează?

Job pentru oricine, oriunde