NEXT LEVEL ACCOUNTING

0731.006.038/ 0371.133.073 0731.006.038/ 0371.133.*** show
georgiana.angheluta@firmadeconta.ro
Open Jobs - 2

Send message to "NEXT LEVEL ACCOUNTING"

Follow us

About Company

Cine suntem noi?

Firma De Conta (Next Level Accounting) – prima companie din cadrul grupului ce devine membră CECCAR cu o experiență de peste 25 de ani pe piața contabilițății. Avem 450 de clienți multumiți și o echipă formată din contabili autorizați, experți contabili și consultanți fiscali. Cu toți suntem diferiți, iar la noi diferențele se regăsesc în modul cum facem lucrurile pentru fiecare afacere în parte, de aceea analizăm fiecare client, vedem ce se întamplă în afara cutiei de contabil.

Misiunea noastră este să oferim claritate acțiunilor clienților. Susținem antreprenorii să își dezvolte afacerile și le oferim dincolo de contabilitate- consultanță în management strategic și cunoașterea fiscalitații. Investim în dezvoltarea noastră ca indivizi, dar și în calitățile de lideri.
Valorile noastre după care ne ghidăm în interacțiunile interne și externe, sunt: Integritate, Profesionalism, Echipa

Considerăm că este esențial să te simți bine în timp ce lucrezi, așa că nu ne formalizam excesiv. Mai râdem, mai glumim, mai muncim. Suntem o echipă în care fiecare știe ce are de facut și face munca în mod responsabil și activ.

Be the first to review “NEXT LEVEL ACCOUNTING”

Your Rating for this listing