NOWIUM Tax & Finance

Open Job - 1

Send message to "NOWIUM Tax & Finance"

Follow us

About Company

Nowium reprezintă un nou concept de business ce își definește valorile în ambiție, creativitate, calitate, excelență, încredere și responsabilitate. Suntem un brand nou, dar al unei vechi echipe, puternice, formată de-a lungul a peste 20 ani de activitate.

Ne leagă multe proiecte și experiențe de succes, am învățat mult împreună și ne-am sudat ca grup. Unitatea acestei echipe ne provoacă să continuăm povestea la un nou nivel.

Serviciile noastre se produc prin oameni. Dincolo de cifre, analize, calcule, rapoarte sunt oameni, ai echipei noastre și ai voștri, partenerii și clienții noștri. Această relație interumană, între profesioniști, o ducem la nivel de excelență.

Ne bucură aprecierea clienților noștri și a altor parteneri profesionali. Este un semn de recunoaștere a aportului nostru la diverse decizii economice, la simplificarea unor proceduri, la rezolvarea unor probleme fiscale sau juridice, la găsirea unor soluții la întrebările și îngrijorările clienților noștri.

Viziunea Nowium: Să atingem excelența în servicii integrate de consultanță, cu soluții adaptate clientului și rezultate optime

Misiunea noastră este să fim partenerul de încredere în modelarea informațiilor financiare și fiscale pentru adoptarea celor mai bune decizii ce vizează creșterea businessului clienților noștri.

Portfolio

Be the first to review “NOWIUM Tax & Finance”

Your Rating for this listing